Сайти в інших країнах:

DE PL HU IT ES

м. Київ, вул. Будіндустрії 7, офіс 15-а (Пн–Пт, 10:00–18:00)
В кошику немає товарів

Каталог продукції

Автохолодильники
Апарати для кухні
Апарати для пакування
Аксесуари до вакууматорів
Апарати для чищення взуття
Аерогрилі та мультипічки
Блендери заглибні
Блендери стаціонарні
Блендери суповарки
Ваги кухонні
Ваги підлогові
Грилі барбекю
Грилі класичні
Грилі контактні
Грилі раклетниці
Грилі електросковороди
Грилі електрошашличниці
Дозатори гарячої води
Для гарячих напоїв
Для піци
Подрібнювачі
Іррігатори і зубні щітки
Йогуртниці / Морозивниці
Кліматична техніка
Кавоварки
Кавомолки
Кухонні комбайни
Кухонні машини
Планетарні міксери
Овочерізки
Льодогенератори
Манікюрні набори
Масажери
Метеостанції
Міксери
Міні-пічки
Мультиварки
Точила для ножів
Пароварки
Парові системи
Пароочищувачі
Печі вакуумні Су Вид (Sous Vide)
Аксесуари до Су Вид (Sous Vide)
Плойки
Пилососи
Рисоварки
НВЧ-печі
Сендвичниці / Вафельниці
Соковижималки для цитрусових
Соковижималки шнекові
Соковижималки відцентрові
Спінювачі молока
Сушарки для фруктів
Тонометри / Термометри
Тостери
Тримери
Зволожувачі / Очищувачі повітря
Знищувачі комах
Праски
Фени
Фритюрниці
Хлібопічки
Хліборізки
Холодильники для вина
Чищення одягу
Швейні машини
Шоколадні фонтани
Електробритви
Електром'ясорубки
Електроножі
Електроплити
Електрочайники металеві
Електрочайники скляні
Електрочайники пластикові
Електричні грілки
Яйцеварки


Молодые кабачки с грибами

Для рецепта потребуется:

  1. Кабачки – 2 шт.
  2. Шампиньоны – 8 шт.
  3. Сметана – 6 ч.л.
  4. Соль по вкусу

 

Способ приготовления:

Молодые кабачки хорошенько промываем. Отрезаем концы. Разрезаем поперек на три равных части. И после этого аккуратно достаем мякоть из каждого цилиндрика. Но не полностью, а так, чтобы получились как бы стаканчики с донышком.
 
Присаливаем.
 
Грибы мелко режем. Солим по вкусу и плотненько заталкиваем в «стаканчики». На каждый фаршированный кабачок кладем по чайной ложке сметаны.
Рецепт настолько прост, что нам даже не понадобилась специальная посуда для аэрогриля.
 
Просто ставим «стаканчики» на нижнюю решетку, закрываем крышку и запекаем их полчаса при температуре 205 оС на средней скорости. А затем 10 минут при 235 градусах, но уже на высокой скорости.
 
Блюдо, буквально пропитанное ароматом шампиньонов, можно подать как к мясу, так и самостоятельно.

Вибір покупців